Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás:(86-755)-84811973

Viete, čo je náustok na slúchadlá?

Viem, či ste si všimli, že okrem zvukového otvoru majú slúchadlá dodávané mobilným telefónom zvyčajne ďalšie malé otvory.Tieto malé otvory sa môžu zdať nenápadné, ale v skutočnosti zohrávajú veľkú úlohu!

Ako všetci vieme, v slúchadle je zabudovaný malý reproduktor.Reproduktor pracuje prostredníctvom rezonancie kužeľa slúchadiel a elektromagnetu na vysielanie zvukových vĺn do ovzdušia, aby produkoval zvuk.Štruktúra dutiny slúchadiel je úplne uzavretá s výnimkou zvukového výstupu.Vibrácie tela tiež zvýšia tlak vo vnútri headsetu, čo zase bráni vibráciám reproduktora.

Preto sú v tejto chvíli potrebné tieto malé otvory.Malé otvory umožňujú prúdenie vzduchu dovnútra a von z reproduktora, čo nielen zabraňuje hromadeniu tlaku, umožňuje reproduktorom slúchadiel voľnejšie sa pohybovať, ale vytvára aj lepšiu kvalitu zvuku a silné basy.Effect.

Preto sa tieto malé diery nazývajú aj „ladiace diery“ a existujú, aby urobili hudbu krajšou.Otváranie malých dier je však tiež veľmi špecifické, takže len vykopať dieru nestačí.Ladiace sieťky a ladiaca bavlna sú často pripevnené k vnútornej strane ladiaceho otvoru, aby sa zvuk presnejšie upravil.

Ak nie je ladiaca sieťka a ladiaca vata, zvuk bude zablatený.Preto zo zvedavosti nepoužívajte ostrý predmet na prepichnutie malého otvoru v slúchadle, inak sa vám slúchadlo zničí...

Okrem toho povedzte každému malý trik, skúste pri počúvaní piesne prstami silno stlačiť malú dierku na slúchadle, ak sa hudba nezmení, gratulujeme, vaše slúchadlo by malo byť kopírkou.

3


Čas odoslania: 10. apríla 2022